Tremol V

TREMOL_V
Interfata RS-232
Interfata
RS-232
Baterii reincarcabile
Baterii reincarcabile
MemorieSD
Memorie
SD
Conexiune GPRS
Conexiune GPRS

Conceput pentru a fi instalat in aparatele de vending, aparatele de jocuri pentru copii, spalatoriile auto self-service, automatele de servicii etc.

TREMOL V este un echipament fiscal care poate fi conectat cu unitatea de control a aparatului nesupravegheat folosind protocoalele de comunicatie MDB, EXECUTIV si PARALLEL. Dispozitivul TREMOL V este avizat conform OUG 28/1999 articolul 17 lit.G din normele de aplicare actualizate prin HG 355/2023.

Principalele caracteristici ale TREMOL V sunt:
– Functionarea cu 3 protocoale de comunicatie MDB, EXECUTIVE si PARALLEL
– Dimensiuni compacte
– Aplicatie de programare si management disponibila pe Windows si Android
– Posibilitate de vizualizare a datelor de la distanta in timp real direct din browser sau din aplicatiile de android si IOS: status, vanzari pe zile, ore, articole, moduri de plata etc., status rapoarte transmise ANAF, erori in functionare, conectarea cu interfata de audit a aparatului (EVA DTS)
– Functionarea cu echipamente tip cashless (card bancar sau prepay)

Dispozitivul a fost dezvoltat in conformitate cu legislatia romana in vigoare, combinat cu nevoile operatorilor de vending a fost gandit sa se adapteze cat mai bine la configuratia aparatelor pentru a nu fi necesare modificari suplimentare.

TREMOL V ofera, de asemenea, alerte in situatiile in care aparatul de vending nu functioneaza (erori obisnuite, caderi de curent etc.).

Caracteristici tehnice:
  • Memorie fiscala: OTP FLASH (conform cerintelor fiscale)

  • Ceas cu autonomie de min 90 de zile fara incarcare.

  • Optional afișaj LCD fara iluminare, doua linii x 16 caractere pe linie, si 8 mm inaltime sau varianta cu grafica extinsa

  • Interferte cu aparatul de vending: MDB, Executive A, BDV, paralela (4, 10, 16 pini), personalizata

  • Interfata de programare: 2 x RS-232

  • Interfata audit: RS- 232

  • Dimensiune: 25x105x70 mm, 0,095 kg