Skip to content

Despre noi

S.C. VALMED FREEMEX SRL a fost infiintata in 1994. Alaturi de acumularea unei experiente vaste de importator direct de echipamente pentru piata de retail am dezvoltat o retea de distributie si service formata din peste 250 parteneri ce acopera tot teritoriul Romaniei.

Reprezentam in Romania doua companii cu o experienta indelungata in domeniul caselor de marcat, SC ORGHTEHNICA JSC si TREMOL LTD, unii din cei mai mari producatori din Bulgaria.

Dupa intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta 28/1999 am a fost printre primele 5 companii avizate de Ministerul de Finante

Avem capacitatea si scopul de a ne imbunatati în mod constant, de a adopta tehnologii inovatoare si de a ne extinde . Indiferent de cat de repede se dezvoltă cerintele pietei, consideram ca este necesar sa oferim sprijin complet atat partenerilor nostri cat si clientilor finali

Raspunzand cerintelor clientilor si partenerilor nostri, am dezvoltat aplicatii pentru conectarea caselor de marcat la computere completate de echipamente periferice precum: cititoare de coduri de bare, cantare electronice, sertare de bani etc.

Totodata, oferim solutii complete de gestiune si vanzare pentru supermarketuri, restaurante si bar-uri, statii peco si GPL.

De asemenea suntem avizati pentru vanzarea si distributia imprimantelor fiscale precum EPSON TM260VF si EPSON T810F.

OFERTA NOASTRA

Case marcat

Conforme cu noile norme ANAF

Imprimante fiscale

Si alte echipamente necesare pentru solutii integrate

Solutii Software

Adaptate specificului fiecarei activitati comerciale

Printre clientii care au avut incredere in noi se afla companii importante ale retailului romanesc, precum si dezvoltatori de software precum:
SPECTRUM, MAGISTER SOFTWARE, CEGEDIM, NEXUS MEDIA, TOTAL SOFT.